Truita de riu “a la molinera” (84/164)

Què és això de “a la molinera”? La curiositat va fer que posés els meus ulls en aquesta recepta ja que mai havia sentit aquesta denominació. I ves per on resulta que es la versió castellana de “meniére” (no sé si ho he escrit bé), la màxima expressió de la qual és el “llenguado a la meniére”, o sigui, amb una salseta de mantega/margarina i llimona. Ah, doncs pot estar bo amb una truita de riu asalmonada, oi?

Ingredients:

1 truita de riu x persona

farina

un plat amb llet freda

el suc d´una llimona

mantega

julivert picat

oli, sal

Quan compreu les truites demaneu a la peixatera que us tregui l´espina. Un cop a casa les poseu una estoneta en un plat amb llet freda, les enfarineu i les fregiu. Reserveu-les. Per fer la salsa es tan senzill com desfer la margarina en una paella i fora del foc afegir-hi el suc de llimona, tirar-ho per sobre de la truita i coronar-ho amb julivert picat. Molt bo!

~ per picanyol a 06/06/2011.

Una resposta to “Truita de riu “a la molinera” (84/164)”

  1. Buscava una recepta facileta de truita amb pocs ingredients… Avui la tastaré. A veure que tal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: