Ou remenat amb bacallà i patates (“bacallà a bras”) 76/164

La recepta, de fet, és la mateixa que la del bacallà “a bras”, una de les més senzilles de la gastronomia portuguesa, pròdiga en receptes de bacallà (totes ells molt salades!)… malgrat no tenir-hi olives negres, un detallet que té més importància de la que sembla, almenys per a mi, tot i que no les recordo presents quan vam demanar aquest plat a Lisboa. Vaja, que al ser una recepta super popular cadascú la fa a la seva manera i li dona el seu toc particular.

Ingredients (4 persones):

1 kilo de patates

3/4 ous

1/4 de kilo de bacallà

julivert (opcional)

olives negres (opcional)

Les patates les hem de pelar i tallar com si anessim a fer patates fregides. De fet, és el que hem de fer. Una vegada fetes les barrejarem amb el bacallà, esqueixat i cru, i tirarem aquesta barreja a una paella on hem començat a fer una truita que acabarà convertida en ous remenats…amb bacallà i patates fregides tipus “palla”. Més senzill impossible. Al final podeu afegir-hi julivert picat i olives negres també picades, tallades ben petites, que li donen un gustillo molt i molt recomanable.

~ per picanyol a 29/05/2011.

Una resposta to “Ou remenat amb bacallà i patates (“bacallà a bras”) 76/164”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: