Canelons de “ragout” 66/164

Aquesta recepta és molt senzilla. Es tracta d´aprofiat les restes d´un guisat, per exemple el de la recepta d´ahir, la carn adobada i guisada. Es talla molt petita, tot el que es pugui, s´hi barreja 3/4 parts de la salsa que has guardat (del guisat original), i amb això fas els canelons. La quantitat dependrà de quanta carn va sobrar del guisat. Fas una beixamel, hi afegeixes la salsa que et quedava, poses els canelons en una safata per anar al forn, aboques la beixamel i ho cobreixes amb formatge ratllat. Uns minuts gratinant-se i uns canelons absolutament espectaculars!!!

~ per picanyol a 19/05/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: