Rodanxes de lluç a la basca (63/164)

Un dels plats de peix que més ens ha agradat. Una recepta d´aquelles de “tota la vida” que mai havia fet, almenys d´aquesta manera i amb aquests ingredients concrets, super bona…m´agafa gana només de recordar-ho!

Ingredients (4 px):

1 lluç tallat a rondanxes (en sobrarà, però així podreu repetir segur)

1/2 llauna de puntes d´espàrrecs

una llauna de pèsols (jo no els vaig posar pas…)

1 our dur picat

julivert, en rama i picat

1 dent d´all

1 ceba

1 cullerada sopera de farina

1 vas d´aigua

Comencem a preparar primer la salsa, sofregint la ceba i l´all. Afegim la farina, la branca de julivert i un vas d´aigua freda. Es deixa coure una estoneta (una mica més de cinc minuts) sense deixar de remenar.

Poseu les rondanxes de lluç en una cassola i tireu-hi la salsa, passada pel colador, per sobre. L´ha de cobrir, afegir-hi una mica més d´aigua si fós necessari. Coure durant uns 10 minuts mentre moveu la cassola com donant-hi voltes.

Tirar llavors els espàrrecs, l´ou dur picat i el julivert i coure-ho a foc lent cinc minuts més. Super bo!!!

~ per picanyol a 16/05/2011.

Una resposta to “Rodanxes de lluç a la basca (63/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: