Conill escabetxat (60/164)

Nou intent amb l´escabetx. Desprès de la gran triomfada amb les sardines i el fracàs amb les perdius era moment de veure com quedaven les coses. I…encara no li hem agafat el punt just, tot i que s´ha millorat!

Ingredients (4 persones):

1 conill tallat a trossos petits

1 vas d´oli

3 dents d´all (o algun més…)

2 fulles de llorer

10 grans de pebre

1 vas de vinagre de vi (vas de vi, no d´aigua…per que fa a la mida vull dir)

aigua, sal

Daurar els trossos de conill i a la mateixa cassola (jo el vaig fer a la “cocotte”) fegir-hi les fulles de llorer, els alls i els grans de pebre. Fora de foc afegir-hi el vinagre i l´aigua (unvas). Posar-hi els trossos de conill i tornar-ho al foc durant uns tres quarts d´hora aprox, a foc lent.

Es pot servir calent o fred. Jo ho vaig fer tebi tirant a calent, però al dia següent, deixant la cocotte a dins del forn tapada. Va quedar força bo, però massa avinagrat. En l´intent d´evitar que quedés aigualit se´m va anar la mà amb el vinagre. Hi vaig posar més oli del que diu la recepta, però en comptes de posar un vas petit (o de vi) de vinagre n´hi vaig posar un de gran, d´aigua. I cagada pastoret, massa gust de vinagre!

~ per picanyol a 13/05/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: