Pollastre guisat amb pebrots, tomàquets i pinyons (57/164)

Una novetat respecte al receptari original sel.leccionat. De fet l´he de revisar en profunditat ja que hi ha unes quantes receptes que he de canviar. Aquesta va resultar ser una de tantes que és bona, econòmica i “resultona”, molt saborosa.

Ingredients (6 persones):

1 pollastre i mig

4 tomàquets mitjans

3 pebrots verds

2 cebes mitjanes

1 cullerada sopera de pa ratllat

50 grams de pinyons

1/2 cullerada d´herbes aromàtiques o un pack amb farigola, llorer i julivert

2 dents d´all

1 vas de vi blanc

1 vas d´oli

2 pastilles de brou de pollastre

sal i pebre

Posar en una cassola de fang la ceba picada al fons. A sobre el pollastre tallat a quarts i desprès els tomàquets, tallats i pelats sense llavors i els pebrots, tallats a rondanxes. Salpebreu, poseu-hi el pa ratllat i els pinyons i els grans d´all, si podeu entre els trossos de pollastre. Tireu-hi el vas d´oli i poseu-ho al forn, foc mitjà, durant uns quinze minuts. Passat aquest temps tireu-hi el vas de vi i els cubets de pollastre dissolts en aigua, i deixeu-ho coure uns vint minuts més.

Va quedar super-super bo, molt gustós, amb molt de suquillo (jo crec que hi vaig posar dos vasos de vi…o que el vas de vi era molt generós…i a més els cubets els vaig dissoltre amb força aigua), tendre…en fi, repetiré segur!

~ per picanyol a 10/05/2011.

Una resposta to “Pollastre guisat amb pebrots, tomàquets i pinyons (57/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: