Sopa russa de remolatxa (43/164)

Això de sopra russa no sé si està documentat o no, però bé, és una sopa de remolatxa, cap secret malgrat ser d´inspiració russa. I molt fàcil de fer.

Ingredients (6 persones):

1/2 kilo de remoltxes cuites

1 litre de brou

25gr. de margarina

1 cullerada sopera de vinagre

crema de llet

sal i pebre

Saltejar les remolatxes cuites (comprar-les així, es poden trobar a tot arreu) amb la margarina i desprès fer-les bullir amb el brou durant uns quinze minuts. Retirar del foc i al cap d´una estona triturar-ho i posar-ho a la nevera durant unes tres hores com a mínim abans de servir-ho, això si la voleu prendre freda. Afegir-hi un raig de crema de llet just abans de servir-la.

Si preferiu que sigui calenta doncs bé, no cal posar-la a la nevera ni esperar gaire estona a triturar-la, més aviat fer-ho de seguida!

~ per picanyol a 26/04/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: