Canelons d´espinacs i ou dur (40/164)

Una altra versió dels canelons que sempre havia volgut fer però que mai m´hi havia decidit. I mira que són ben fàcils…Super bons, plat vegetarià, no omplen ni de bon tros com els canelons de tota la vida…i fins i tot poden aconseguir que el vostres fills petits vulguin menjar espinacs, encara que siguin dissimulats!

Ingredients (dues persones):

3 canelons x persona

1/2 kilo d´espinacs

1 our dur

formatge ratllat

margarina

sal i pebre

per la beixamel: 1 cullerada soper ade farina, margarina, 1/2 litro de llet freda, nou moscada

Si els espinacs són frescos i bons de veritat jo recomano saltejar-los amb molt poc oli. Us estalviareu tota la moguda de l´aigua si opteu per l´opció de bullir-los, i quedaran més saborosos. Mentrestant haureu posat a bullir els canelons i a fer l´ou dur, cinc minuts màxim a partir que l´aigua bull. Quan tingueu tots els espinacs els barregeu amb una mica de formatge ratllat i amb l´ou dur picat, i amb això aneu fent els canelons, posant-los ja en una plata per anar al forn. Feu la beixamel, cobriu els canelons i poseu-hi formatge ratllat. Uns pocs minuts al forn per gratinar-los i llestos, super bons!

Per millorar-los la propera vegada hi posaré panses i pinyons, segur que queden encara més bons!

~ per picanyol a 23/04/2011.

Una resposta to “Canelons d´espinacs i ou dur (40/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: