Llom amb picadillo (39/164)

En comptes d´acompanyar el tradicional llom a la planxa amb patates fregides o alguna verdura a la planxa ho fem amb aquesta senzilla picada de xampinyons, ceba i pernil. De les receptes “normaletes” del llistat…

Ingredients:

3/4 talls de llom per persona

1 ceba de figueres gran

100 grams de xampinyons

50 gr. de pernil dolç o salat

margarina

suc de llimona

oli, sal i pebre

Olives farcides de pebrot (opcional)

Fem primer la ceba, i mentre es va sofregint  posem els xampinyons, tallats ben petits, amb mantega, suc de llimona, sal i pebre. Quan estiguin les dues coses les ajuntem en una de les dues paelles i hi afegim el pernil. A la recepta original és salat, jo prefereixo fer-ho amb dolç, no m´agrada el pernil salat cuit.

El llom es fa volta i volta i es serveix amb el picadillo a sobre. Per a millorar-ho hi vaig afegir olives farcides de pebrot, tallades ben petites, que tenia d´una altra recepta.  Senzill, sí, però millor del que pugui semblar.

~ per picanyol a 22/04/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: