Carbassons amb puré de patates (38/164)

Una bona manera de menjar carbassons que sembla destinada als més petits, ja que normalment a aquests petits dimonis els agrada el puré de patates…i no tant tot el que és de color verd. Queda curiós, no es de les millores receptes que hagi fet precisament però en un moment donat et pot ajudar a fer un primer ben senzill…

Ingredients:

1 carbassó per comensal

oli, sal, pebre

margarina

patates (o puré de patates de sobre, present en la recepta original)

1 rovell d´ou, dues clares

formatge ratllat

Pelar i tallar els carbassons en rodanxes, fregir-los i reservar-los. Fer el puré de patates seguint la manera tradicional (bullir les patates, dues o tres grans, i desprès trinxar-les tot afegint-hi llet calenta, margarina, sal i pebre). També es pot recórrer al puré de patates de sobre com de fet s´explica en la recepta del llibre, feta amb puré de sobre (1 vas gran). Una vegada fet el puré s´hi afegeix el rovell d´ou i les clares batudes a punt de neu.

S´agafa una safata per anar al forn i es fan pisos de puré i de carbassó, cobrint-ho amb formatge ratllat i posar-ho a gratinar.

~ per picanyol a 22/04/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: