Albergínies i tomàquets al forn (36/164)

Les albergínies admeten moltes preparacions, moltíssimes. No diria que son el bacallà de les hortalises però quasi. Aquesta que ensenyo avui és una de tantes, però s´ha d´anar amb compte perquè nosaltres en vam fer massa i en vam estar menjant un parell de dies, je je. I també al lloro amb que quedi tot ben cuit, tan l´alberginia com el tomàquet…

Ingredients (x 4 persones):

2 alberginies

2 tomàquets grans

farina

oli

llet

margarina

formatge ratllat

Peleu (opcional) i talleu les albergínies a rodanxes, enfarineu-les i fregiu-les. Talleu també els tomàquets a rodanxes i poseu-los en un plat per a que vagin deixant anar l´aigua. Col.loqueu els tomàquets i les albergínies en una safata per anar al forn, fent una capa de cada, i cobriu-ho amb una beixamel feta amb la margarina, una cullerada sopera de farina i 1/4 de litre de llet, mig si els plats us agraden amb molta salsa…com a un servidor. Poseu el formatge ratllar i a gratinar.

Resultat? Molt bó, però…el tomàquet queda cruet, i no m´acaba de fer el pes la combinació d´albergínia feta amb la del tomàquet que queda no fet ni cru del tot…i bé, no crec que faci falta enfarinar les albergínies en aquest cas concret.

~ per picanyol a 21/04/2011.

3 Respostes to “Albergínies i tomàquets al forn (36/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: