Carn picada amb puré i ous durs al forn (34/164)
Anem provant diferents maneres de menjar carn i patates. Aquesta recepta ben bé podria ser una versió alternativa de les “patates a la bola”, o fins i tot de les “patates d´Olot”, o d´un braç de gitano farcit de carn…Patates, carn…
Ingredients (3 persones):
1/4 de kilo de carn picada (la meitat porc, la meitat vedella)
1 vas de llet calenta
40 gr. de margarina
1 ou
1 ceba gran
1 ou dur
panses
1/2 kilo de patates
Per fer el puré poseu les patates, amb pell, a bullir. Quan estiguin les matxaqueu amb una forquilla tot afegint-hi la mantega, la llet, sal i pebre. Mentre bullen les patates es posa a sofregir la ceba, tallada molt petita, i quan està dauradeta s´hi afegeix la carn, i finalment les panses. Podeu no fer-ho però si us agraden ho recomano molt especialment, hi donen un toc bàsic.
Llavors, en una safata es posa una capa de puré, desprès la carn i a sobre l´our dur, per acabar cobrint-ho amb la resta del puré. Ai, havia oblidat comentar que heu de batre l´altre ou que surt als ingredients i barrejar-lo amb el puré de patates!
Per acabar es posa oli a sobre de tot i sucre, punt que…no vaig fer, i ara mateix no recordo per què, però feu-ho, li ha de donar un toc interessant. Es posa al forn uns minuts i llestos!
Reblogged this on Celler-Adocse.