Carn picada amb puré i ous durs al forn (34/164)

Anem provant diferents maneres de menjar carn i patates. Aquesta recepta ben bé podria ser una versió alternativa de les “patates a la bola”, o fins i tot de les “patates d´Olot”, o d´un braç de gitano farcit de carn…Patates, carn…

Ingredients (3 persones):

1/4 de kilo de carn picada (la meitat porc, la meitat vedella)

1 vas de llet calenta

40 gr. de margarina

1 ou

1 ceba gran

1 ou dur

panses

1/2 kilo de patates

Per fer el puré poseu les patates, amb pell, a bullir. Quan estiguin les matxaqueu amb una forquilla tot afegint-hi la mantega, la llet, sal i pebre. Mentre bullen les patates es posa a sofregir la ceba, tallada molt petita, i quan està dauradeta s´hi afegeix la carn, i finalment les panses. Podeu no fer-ho però si us agraden ho recomano molt especialment, hi donen un toc bàsic.

Llavors, en una safata es posa una capa de puré, desprès la carn i a sobre l´our dur, per acabar cobrint-ho amb la resta del puré. Ai, havia oblidat comentar que heu de batre l´altre ou que surt als ingredients i barrejar-lo amb el puré de patates!

Per acabar es posa oli a sobre de tot i sucre, punt que…no vaig fer, i ara mateix no recordo per què, però feu-ho, li ha de donar un toc interessant. Es posa al forn uns minuts i llestos!

~ per picanyol a 20/04/2011.

Una resposta to “Carn picada amb puré i ous durs al forn (34/164)”

  1. Reblogged this on Celler-Adocse.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: