Mig conill amb mostassa al forn (47/164)

Mig conill…la part de darrera bàsicament, millor partida pel mig, ideal per a dues persones. Diuen que la carn de conill és de les més sanes, i jo trobo que ben cuinada és de les més bones. En aquesta ocasió és una recepta semblant a la del varat amb mostassa, una mica diferent però també força bona!

Ingredients (2 persones):

1/2 conill

mostassa

1 ceba

herbes aromàtiques

1/4 de litre de crema de llet

oli

bacon

Salar i untar el mig conill (la part de les potes del darrera) amb mostassa, si pot ser de Dijon millor. Posar-lo en una safata per anar al forn coberta amb oli. Afegir-hi la ceba tallada, les herbes i el bacon tallat a trossos normals…jo no n´hi vaig posar perquè no en tenia en aquell moment. Deixar-ho durant uns 30 minuts amb el forn mitjà i tirar-hi durant la cocció 5 cullerades d´aigua calenta. Passada la mitja hora tirar-hi la crema de llet i deixar-ho 10 minuts més. Passar la salsa pel minipimer primer i pel xinès desprès, queda super bo i suau.

About these ads

~ per picanyol a 30/04/2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 248 other followers

%d bloggers like this: